לשירות לקוחות חייגו

072-2222191

לשירות לקוחות חייגו 072-2222191

טיפים לצלייה על גריל גז – סקירה נרחבת בוידאו

השימוש בגריל גז הוא פשוט אך מעט שונה מגרילים אחרים ולכן יש לדעת כיצד לעשות זאת. בסרטון שלפניכם קבלו טיפים לצלייה על גריל גז עם ערוץ האאוטדור של "סוגרים הכל לדירה" בשיתוף "כרמל דיירקט"
קטגוריה: מגזין וידאו
המרכז למעבר דירה נס ציונה

עובר דירה או משפץ בקרוב?

ייעוץ ללא התחייבות עם מרכז סוגרים הכל לדירה לשיפוץ ומעבר דירה:

סוגרים הכל לדירה" בשיתוף כרמל דיירקט שמחים להביא לכם את מדריך מתחם האאוט-דור שלנו, ובו טיפים וכלים שיעזרו לכם לקבל את ההחלטה הנכונה ברכישת ציוד גן ומרפסת.

והפעם: טיפים לצלייה מושלמת על גריל גז

השימוש בגריל גז הוא פשוט, אך מעט שונה מגרילים אחרים ולכן יש לדעת כיצד לעשות זאת. בסרטון שלפניכם, עמית ספקטור, גריל מן בחברת כרמל דיירקט נותן טיפים לצלייה מושלמת על גריל גז ומדגים איך לעשות זאת נכון.

חיבור הגריל לפי ההוראות המדויקות.

חימום ראשוני של 10-12 דקות בעוצמות הגבוהות ביותר כדי שטמפרטורה בגריל תגיע ל- 250-300 מעלות  והרשתות יתלהטו והבשר יקבל את הצריבה הראשונית הנכונה שמעניקה לו את הטעם המושלם.

שינוי מיקום הבשר על הגריל בדקות הראשונות כדי להקפיד שהרשת שמתחתיו חמה דיה.

עבודה עם גריל סגור כדי לשמור על חום גבוה וצלייה נכונה יותר של הבשר.

חברו את הגריל לגז לפי ההוראות. עם הלחתץ המתאים והספיקה המתאימה לגריל.

בשביל לעבוד עליו מדליקים את הגריל מהתחלה בעוצמומת הכי גובהות שלו, אתם יכולים לראותאת המבערים הם דולקים על עוצמה גבוהה ומחכים כעשר דקות- 12 דקות על מנת להתחיל לעבוד. ב- 12 הדקות האלו הגריל מתחמם לרמה בין 250- 300 מעלות אפשר לראות את זה במדחום של הגריל את המעלות. בעקרון אפשר להתחיל לצלות בשר בסביבות ה- 200 מעלות אני ממלית לחכות עוד כמה דקות לא בשביל שהטמפרטורה תעלה אלא בשביל שהרשתות יתלהטו

מה שחשוב בצלייה של בשר זה המגע הראשוני של הבשר ברשתות הצלייה נותן את איכות הצריבה של הבשר וזה נותן ל נו את הטעם שאנחנו מחפשים. שכבה חיצונית שנחרכת בחום גבוה נותנת לנו אפקט מאוד מיוחד זה נקרא אפקט מיירז זה אפקט של הסוכר המקורמל בתוך השומן, זה בעצם מה שאנחנו מחפשים כשאנחנו אוכלים בשר. את הקריספיות החיצונית יחד עם הטעם המיוחד הזה.

אז כמוש אמרתי מחממים את הגריל כעשר עד 12 דקות, פותחים את הגריל, הוא לוהט, ואפשר להניח עליו כרגע בשר, אני אשים בשר בקר ועוף ותוכלו לשמוע את הצריבה המיוחדת כשהוא נוגע ברשתות. ניקח גם סטייק פרגית…

אחרי דקה וחצי אפשר לקחת את הסטייק ולתת לו סיבוב קטן של 90 מעלות למקום חדש ברשת, שהוא לא נגע בו מכיוון שאיפה שהסטייק מונח הרשת טיפה התקררה, נותנים לה להתחמם מחדש, אז רצוי כשעושים בשר להפוך אותו ממקום קריר יותר למקום יותר חם.

ההמלצה היא לעבוד עם מכסה סגור כי אז החום בתוך הגריל מוגבר ו הצלייה יותר נכונה.

אהבתם? מוזמנים לשתף! שגם אחרים יוכלו ליהנות

מחפש בעל מקצוע בתחום?
מלא את הפרטים וקבל הצעה מבעלי המקצוע של מרכז סוגרים הכל לדירה:

תאריך כניסה / שיפוץ
שרותים ומוצרים נוספים להם אני זקוק עכשיו*

באותו נושא:

FIORELLA2
כמה עולה רשימת המצרכים לשיפוץ חדר אמבטיה קומפלט - חלק א'
מטבחים בנס ציונה
4 נושאים שאסור לכם לחסוך בהם כאשר אתם עורכים שיפוץ דירה קומפלט - חלק ב'
שיפוץ דירה
4 נושאים שאסור לכם לחסוך בהם כאשר אתם עורכים שיפוץ דירה קומפלט - חלק א'
שיפוץ חדר אמבטיה גדול: מדריך מקיף לעבודה נכונה
שיפוץ חדר אמבטיה גדול: מדריך מקיף לעבודה נכונה
ריצוף לבית
ריצוף לבית -  האפשרויות העומדות בפניכם ומה היתרונות של כל אחת מהאפשרויות? 
מטבחים בנס ציונה
סוגרים הכל לדירה משיקה מטבחים בנס ציונה!
החלפת אמבטיה במקלחון
החלפת אמבטיה במקלחון - המדריך ששווה לכם להכיר! 
למה ומתי חייבים להגיע לייעוץ כדי לרכוש ארונות אמבטיה או ארונות הזזה?
למה ומתי כדאי מאוד להגיע לייעוץ כדי לרכוש ארונות אמבטיה או ארונות הזזה?

עובר דירה או משפץ בקרוב?

הכנס פרטים וקבל ייעוץ ללא התחייבות
במרכז סוגרים הכל לדירה לשיפוץ ומעבר דירה:

המרכז לשיפוץ ומעבר דירה, כל הפתרונות ובעלי המקצוע במקום אחד

בעלי מקצוע איכותיים והוגנים ובפיקוח שלנו שיעזרו לכם במעבר לדירה החדשה!

הטבות בלעדיות באירועי קנייה קבוצתית לרכישת ריהוט, מוצרי חשמל ועוד!

מבצעים והטבות שעשויים לעניין אותך

ספר לנו כיצד נוכל לעזור לך
דילוג לתוכן